Jong Gebruikt

Jong Gebruikt

Alle koffieautomaten die door De Friese Koffie Specialist worden geleverd zijn volledig gereviseerd en alle vitale onderdelen vervangen door nieuwe originele onderdelen. Natuurlijk zijn deze koffieautomaten niet nieuw meer en kunnen aan de buitenzijde sporen van gebruik zijn.

Ons uitgangspunt is het leveren van kwaliteit zodat storingen of uitval in continuïteit tot een minimum worden beperkt. Onze technische dienst is in staat de machines in vrijwel nieuwe staat af te leveren en af te stellen op uw smaak.

Onderstaand treft u een groot aandeel van ons assortiment, een aantal machines zoals de WMF lijn zijn in vele uitvoeringen te leveren, graag informeren wij u hierover zodat wij u advies op maat kunnen geven.

Bonen Koffieautomaten

WMF 1500S

De WMF 1500S is de lang verwachte opvolger van een van de meest succesvolle koffiemachines van WMF: de WMF 1400. Een product met een ongekende prijs/prestatieverhouding, een slank design en een geweldige kwaliteit. Dat alles heeft gezorgd voor duizenden tevreden klanten.

De WMF 1500S weet de eigenschappen van haar gewaardeerde voorganger op meerdere punten te overtreffen. Al bij de eerste aanblik maakt het adembenemende ontwerp en het intuïtieve touch display grote indruk.

Ook is de WMF 1500s uitgerust met het nieuwe optionele Easy Milk-systeem voor de uitgifte van warme en koude melk en warme melkschuimspecialiteiten. De vele -soms subtiele- verbeteringen maken het werken met deze machine tot een dagelijks plezier, hoewel je sommige voordelen misschien pas na jaren zult ontdekken. Want op langere termijn spelen factoren als betrouwbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid een steeds belangrijkere rol.

WMF 2000S

WMF 2000 S is het antwoord op de gemiddelde vraag met een dagelijkse capaciteit tot 200 kopjes, desgewenst kan dit gerealiseerd worden in 1 uur. De WMF 2000 S overbrugt de kloof tussen presto! en de bistro!. Elke aanvraag kan dan worden bediend met het assortiment van WMF. De WMF 2000 S staat voor volautomatische koffiemachine met een hoge drank kwaliteit en een verscheidenheid aan speciale koffiesoorten. 

Met de WMF 2000 S kunt u koffie specialiteiten maken met melk volledig automatisch. Het melkschuim kan in drie kwaliteiten worden uitgegeven: fijn, super fijn en standaard. Dat geldt zowel voor de mogelijkheden als voor de prijsstelling van deze koffiemachine. Voeg naar eigen inzicht en koffiebehoefte opties toe aan het standaardmodel, zoals een extra koffiemolen of een cacaoreservoir.

Creëer met de Dual Milk-optie een cappuccino met ”fijn” of ”superfijn” melkschuim. 
De WMF 2000 S wordt standaard geleverd met LED verlichting en met Plug&Clean. Met deze unieke en comfortabele innovatie van WMF wordt de melkschuimer van uw koffiemachine binnen 2 minuten automatisch gereinigd.

WMF Presto of Shaerer Coffee Factory

Een professionele koffieautomaat voor mensen en bedrijven die zich willen onderscheiden. De WMF Presto biedt u de mogelijkheid te genieten van verschillende koffiespecialiteiten zoals café crème, cappuccino en latte
macchiato maar naar wens kan de WMF Presto ook warme chocolade, wiener mélange en chococcino bereiden. En dit allemaal met een simpele druk op een van de tiptoetsen of op het touchscreen.

De WMF Presto kan geheel naar wens samengesteld worden, wilt u wel of geen cappuccino kunnen maken, zo ja met verse melk of topping, alles is mogelijk.

Ondanks dat deze machine een alleskunner is, zien we dat deze met een breedte van 32,5 cm slechts iets breder is dan de lange zijde van een velletje A4, dus de WMF Presto is ook nog eens plaatsbesparend.

Met de optie led Licht welke instelbaar is in diverse kleuren krijgt uw kantoor of bar een heel bijzondere uirstraling. In combinatie met de strakke vormgeving is de WMF Presto een eyecatcher van hoog niveau!

Thermoplan Espresso Machines

Nu in ons assortiment, Jong gebruikte volledig gereviseerde Black & White espresso machines op voorraad.Black & White Tiger
Black & White 3 model CT = koffie heet water

Black & White 3 model CTM = koffie heet water melk

Black & White 3 model CTMS= koffie heet water melk en stoom

Schaerer Vito

Een blikvanger in uw ruimte.

Deze machine is gemaakt om u, uw klanten en medewerkers van een lekkere kop koffie te voorzien.

De Schaerer Vito combineert elke gastronomische wens in één apparaat: een volautomatische specialiteiten koffie
machine die door zijn flexibiliteit alles kan maken voor in restaurants of aan personeel. Hij heeft twee bonen containers en twee molens voor de verse bereiding van Café Crème en espresso specialiteiten.

De compacte Schaerer Vito is de specialist, gemakkelijk in bediening voor het zetten van koffie met verse bonen eventueel met topping melkproduct. Bovendien is hij uitgerust met een Cacao houder, voor diverse chocolade specialiteiten. Het is dankzij de ruimte- en tijdbesparende afmetingen, de hoge flexibiliteit en de bedieningsgemak voor diverse situaties inzetbaar.

De prijs is afhankelijk van het model, uitvoering en leeftijd. Voor u is er dus altijd een apparaat die bij uw wensen en budget past.

Machine wordt geïnstalleerd met garantie, afgesteld op uw smaak en met instructie.

WMF Bistro

De WMF Bistro koffiemachine is geschikt voor kantoren en afdelingen waar meer dan 50 personen werkzaam zijn en regelmatig gasten worden ontvangen met een goede kop koffie. De WMF Bistro jong gebruikt brengt een volautomatische koffiemachine voor veel koffiespecialiteiten binnen ieders bereik.

Het is een echte alleskunner en ons best verkochte model. Iedere WMF Bistro is standaard uitgerust met een touch screen, een automatisch reinigingsprogramma, drankregistratie, heetwater uitgifte en een opvangbakje. Kiest u voor plug & amp; een cleanoptie, dan reinigt het systeem aan het einde van de dag automatisch de melkschuimer.
Er is een optie waarbij er led verlichting in de voorzijde van de machine komt, waardoor de machine perfect in uw huisstijl dus passend aan uw interieur gebracht kan worden.

Onze machines zijn volledig gereviseerd met originele WMF onderdelen en daarom plaatsen wij de machine incl. garantie. Koop/lease/huur alles is mogelijk, en bij gebruik van onze ingrediënten kunnen wij met kortingen en een verlengde garantie periode voor een zorgeloze koffievoorziening zorgen.Schaerer Coffee Art ‘Plus’

Een echte alleskunner!

Elk onderdeel van de WMF Schaerer Coffee Art ‘Plus’! is ontworpen met het oog op maximale prestatie.

Of het nu gaat om de zeteenheid, het koffiebonenreservoir of de boiler, alles is zo ontworpen dat aan de hoogste eisen wordt voldaan, in de kortst mogelijke tijd en van topkwaliteit.

De WMF Schaerer Coffee Art ‘Plus’! is een koffie automaat die past in een veeleisende werkomgeving, daar komt zijn capaciteit het best tot zijn recht.

Melkschuimspecialiteiten kunnen worden bereid op verschillende manieren.
De Basic Milk uitvoering gebruikt de geïntegreerde melkschuimer.

De Active Milk uitvoering bereidt volautomatisch warme en koude melk, naast andere smakelijke melkschuimspecialiteiten. Beide uitvoeringen kunnen gecombineerd worden met verschillende stoomsystemen.

WMF Bistro Classic Silver line of WMF Bistro Easy

WMF Bistro Classic Silver line of WMF Bistro Easy.

Een gemakkelijk specialiteit koffiemachine,
Cappuccino, Latte, Espresso, Ristretto, Café Crème…

Mediterrane koffiespecialiteiten zijn in grote vraag als ze blijken te zijn van
de smaak van een snel groeiende gastronomisch samenleving.


Om deze reden lanceerde WMF de WMF BISTRO Classic als de speciale machine voor mediterrane koffie specialiteiten,

Met de nieuwe all-purpose tuit, kunnen één, of zelfs twee kopjes cappuccino met perfect schuimende melk, of fantastische Latte’s nu geproduceerd worden volledig automatisch.

Beide worden geproduceerd in een enkele bewerking. Gewoon druk op de knop… en serveer een cappuccino… met een uitstekende smaak.Serie Bistro per uur capaciteit:
Espresso Café Crème Filter koffie 300 cups 220 cups 150 cups totale warm water
capaciteit 48 l/h

Voor dit type koffiemachine is evt. een bijbehorende koeling voor de melk te bestellen.

De WMF bistro classic is volledig gereviseerd en wordt met 3 maanden
volledige garantie geleverd.

Prijs vanaf €1795,– ex BTW gratis installatie
Afhankelijk van leeftijd en uitvoering. Voor u is er dus altijd een apparaat
die bij uw wensen en budget past!

Wittenborg Douwe Egberts 210/220 ES

Veel collega’s en bezoekers willen tegenwoordig graag wat te kiezen hebben. De Wittenborg Douwe Egberts 210/220 ES heeft dit in zich..

Elk kopje wordt vers gezet én veel variatie
De Koffie en espresso hebben een mooie crèmelaag
Sterkte van koffie en de dosering van suiker en melk individueel aan te passen
Snel bijvullen en gemakkelijk schoonmaken door handige canisters.
Grote keuzemogelijkhed o.a. : Espresso, Cappuccino, Café Crème, Wiener Melange en chocolade

Gemakkelijk in gebruik
De Gallery 210/220 ES staat garant voor een goede kop koffie, precies naar uw smaak gemaakt. Niet alleen biedt deze koffiemachine veel verschillende soorten dranken, ook de sterkte van de koffie is instelbaar en kunt u aangeven u uw koffie met suiker of melk drinkt. Dit is makkelijk in te stellen, dankzij het overzichtelijke bedieningspaneel. Één druk op de knop is voldoende.

De prijs is afhankelijk van de leeftijd. Voor u is er dus altijd een apparaat die bij uw wensen en budget past.

Barcos Caffee, ook voor de juiste kwalitatief hoogstaande en scherpgeprijsde ingrediënten!

Aequator Brasil

Aequator Brasil , de espresso machine voor op het werk

De Brasil is de robuuste espressomachine voor op het werk.
Met het ingenieuse zetsysteem wordt elke keer weer een verse kop bonenkoffie of een mooie espresso gemaakt.
Standaard wordt de machine uitgevoerd met 2 instant houders voor topping om een lekkere cappuccino te maken en cacao voor een romige kop chocolademelk.

Wij hebben een aantal machines zowel nieuw als jong gebruikt ingekocht.
Wees er snel bij , want op is op!

Prijs jong gebruikt vanaf €1495,– ex BTW ,
Nieuwprijs Bruto €6295,– maar vraag naar de actiekortingen die fors op kunnen lopen.

Gebruiktekoffiemachine
Meer dan alleen automaten
Ook ingredienten en technische service

Fresh Brew Koffieautomaten

Wittenborg Douwe Egberts 210/220

Veel collega’s en bezoekers willen tegenwoordig graag wat te kiezen hebben. De Fresh Brew Gallery 210 heeft dit in zich..

Elk kopje wordt vers gezet én veel variatie
De Koffie en espresso hebben een mooie crèmelaag
Sterkte van koffie en de dosering van suiker en melk individueel aan te passen
Snel bijvullen en gemakkelijk schoonmaken door handige canisters.
Grote keuzemogelijkhed o.a. : Espresso, Cappuccino, Café Crème, Wiener Melange en chocolade

Gemakkelijk in gebruik
De Gallery 210 staat garant voor een goede kop koffie, precies naar uw smaak gemaakt. Niet alleen biedt deze koffiemachine veel verschillende soorten dranken, ook de sterkte van de koffie is instelbaar en kunt u aangeven u uw koffie met suiker of melk drinkt. Dit is makkelijk in te stellen, dankzij het overzichtelijke bedieningspaneel. Één druk op de knop is voldoende.

De prijs is afhankelijk van leeftijd. Voor u is er dus altijd een apparaat die bij uw wensen en budget past.

Barcos Caffee, ook voor de juiste kwalitatief hoogstaande en scherpgeprijsde ingrediënten!

Wittenborg Douwe Egberts 100

De Gallery 100 werkt volgens het “freshbrew” principe ,
een perfect systeem dat al jarenlang met succes toegepast wordt.
In dit systeem wordt elk kopje koffie vers gezet.
Ook de sterkte van de verse koffie is naar keus :mild, normaal of sterk.
De Gallery 100 is een tafelmodel in de kleuren zwart en rood.

De prijs is afhankelijk van de leeftijd. Voor u is er dus altijd een apparaat
die bij uw wensen en budget past!
Wij hebben een aantal jong gebruikte machines weer op voorraad
Volledig nagekeken, ontkalkt en met garantie en gratis afleveren en installeren.

Mogelijkheden :

Koffie zwart
Koffie espresso
Heet water afgifte
Kanvulling
Variabele sterkte regeling

Wittenborg Douwe Egberts 110

De Gallery 110 werkt volgens het “freshbrew” principe ,
een perfect systeem dat al jarenlang met succes toegepast wordt.
In dit systeem wordt elk kopje koffie vers gezet.
Ook de sterkte van de verse koffie is naar keus :mild, normaal of sterk.
De Gallery 110 is een tafelmodel in de kleuren zwart en rood.

De prijs is afhankelijk van de leeftijd. Voor u is er dus altijd een apparaat
die bij uw wensen en budget past!
Wij hebben een aantal jong gebruikte machines weer op voorraad
Volledig nagekeken, ontkalkt en met garantie en gratis afleveren en installeren.

Mogelijkheden :

Koffie zwart
Koffie espresso
Heet water afgifte
Kanvulling
Variabele sterkte regeling

Liquid Koffieautomaten

Douwe Egberts Cafitesse 60/61

De Cafitesse 60/61 is het ideale koffiezetsysteem als u op gemakkelijke wijze
tegemoet wilt komen aan de persoonlijke (koffie)wensen van iedere medewerker.
De machine biedt een ruime keuze aan heerlijke koffievariaties bereid met echte
melk. De Cafitesse 60/61 is een compacte en betrouwbare machine waar u weinig
omkijken naar heeft. Een ideaal systeem dat geschikt is voor gebruik op
locaties tot 25 personen.

Niet overal is een watersluiting aanwezig. De Cafitesse 60/61 is ook
verkrijgbaar met een afneembaar waterreservoir.

Douwe Egberts Cafitesse 60/61 Passion

De Cafitesse 60/61 Passion is het ideale koffiezetsysteem als u op gemakkelijke wijze
tegemoet wilt komen aan de persoonlijke (koffie)wensen van iedere medewerker.
De machine biedt een ruime keuze aan heerlijke koffievariaties bereid met echte
melk. De Cafitesse 60/61 Passion is een compacte en betrouwbare machine waar u weinig
omkijken naar heeft. Een ideaal systeem dat geschikt is voor gebruik op
locaties tot 25 personen.

Niet overal is een watersluiting aanwezig. De Cafitesse 60/61 Passion is ook
verkrijgbaar met een afneembaar waterreservoir.

Douwe Egberts Cafitesse NG 110/120

Cafitesse Quantum serveert u binnen enkele seconden heerlijke koffie in grote hoeveelheden, zelfs tijdens de drukste momenten van de dag. Het unieke systeem biedt u bovendien de zekerheid dat iedere kop koffie van dezelfde hoge kwaliteit is.

Niet alleen werkt de Cafitesse Quantum 110/120 razendsnel, ook vult deze automaat met gemak een kan heerlijke koffie. De Cafitesse Quantum 110/120 beschikt namelijk over een handig opklapbaar blad, waardoor er ruimte is voor een kan. Daarnaast gaat bijvullen eenvoudig en snel en maakt u het apparaat schoon in een handomdraai.

Douwe Egberts Cafitesse NG 300

Cafitesse Quantum serveert u binnen enkele seconden heerlijke koffie in grote hoeveelheden, zelfs tijdens de drukste momenten van de dag. Het unieke systeem biedt u bovendien de zekerheid dat iedere kop koffie van dezelfde hoge kwaliteit is. De Cafitesse Quantum 300 koffiemachine werkt in een hoog tempo.

In een uur tijd voorziet u 800 mensen van een heerlijke kop koffie bij krachtstroom (400v), zonder dat de koffieautomaat tussendoor een pauze nodig heeft. Een ander bijkomstig voordeel is dat dit zetsysteem ook twee koppen naar keuze tegelijkertijd kan zetten. Hierdoor is de Cafitesse Quantum 300 uitermate geschikt voor het serveren van koffie bij grote gezelschappen.

Douwe Egberts Cafitesse 600/700

De prijs is afhankelijk van de uitvoering en de leeftijd.
Er is dus altijd een koffieapparaat die bij uw budget en wensen past.

De Douwe Egberts 600/700 is een veelzijdige koffiemachine

Voor iedere koffieliefhebber heeft de Douwe Egberts Cafitesse 600/700 koffiemachine iets te bieden. Een echte café crème, een krachtige espresso of een romige Wiener Melange. Daarnaast kan deze koffieautomaat optioneel ook heet water en verse thee leveren. De perfecte koffiemachine voor een complete koffie- en theevoorziening op het werk.
Ruime koffievariatie

De Cafitesse 600/700 koffiemachine biedt ruimte aan drie ingrediëntverpakkingen. Kiest u voor heerlijke koffie, cappuccino en cacao of heeft u liever de keuze uit drie verschillende koffie melanges? Geen probleem voor de Cafitesse 600/700. Ook kunt u de sterkte en hoeveelheid koffie per kop eenvoudig aanpassen
Met de Cafitesse 600/700 zet u binnen een minuut een heerlijke kan koffie. Een geruime tijd voor uw vergadering al koffie zetten is niet meer nodig met deze razendsnelle koffiemachine.

Aromat Gold

Aromat Gold is het alternatief in liquid koffie!

Het product is geschikt voor Cafitesse Machines en kent veel voordelen.

Aromat koffie heeft een rijke, volle smaak, is duurzaam gecertificeerd, wordt rechtstreeks bezorgd en is verkrijgbaar voor een lage prijs.Geschikt voor:

Cafitesse 50/51
Cafitesse 60/61
Cafitesse (NG) 110/120
Cafitesse (NG) 300
Cafitesse 400
Cafitesse Excellence
Cafitesse 600/700
Cafitesse 2000
Cafitesse 2100
Cafitesse 3100.Vers gezette koffie volgens een uniek en gecontroleerd proces!Aromat Gold is verkrijgbaar in 1 liter en 1,5 liter verpakking!1 liter € 24,95 excl. Btw

1,5 liter € 33,95 excl. BtwEn natuurlijk zijn wij ook groothandel!
 Alle ingrediënten en benodigdheden die u nodig heeft op uw bedrijf zijn bij ons te verkrijgen!
Ook deze worden gratis bezorgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *