Koffiemachine bonen nieuw

Naast onze gereviseerde, gebruikte koffiemachines, met verse bonen, kunnen we u ook een nieuwe koffieautomaat aanbieden. Ons uitgangspunt, bij het het leveren van professionele koffiemachines, is kwaliteit zodat storingen of uitval in continuïteit tot een minimum worden beperkt. Onze technische dienst stelt de koffiemachine af op jouw smaak. Geheel naar wens met eventueel verse melk, cacao en/of topping en heet water voor thee. Onderstaand tref je een groot aandeel van ons assortiment, een aantal koffiemachines zoals de WMF koffieautomaten zijn in vele uitvoeringen te leveren, graag informeren we je hierover zodat we een advies op maat kunnen geven.
Wij leveren uitsluitend koffieautomaten van geronommeerde merken als: WMF, Schaerer, Thermoplan, Douwe Egberts en Aequator.
Sinds 1 mei 2017 zijn wij dealer van het hele Jura assortiment, bel ons voor juiste informatie, advies en prijs op maat.

Schaerer Coffee Art Plus

Een echte alleskunner!

De WMF Schaerer Coffee Art ‘Plus’! is een koffie automaat die past in een veeleisende werkomgeving, daar komt zijn capaciteit het best tot zijn recht.
Capaciteit: 350 bereidingen per uur

 

 

Schaerer Coffee Soul

Met een vermogen van maximaal 250 koppen per dag en het optioneel geïntegreerde melksysteem Best FoamTM bevindt de Coffee Soul zich in de hogere klasse van de espressomachines, waardoor het apparaat ideaal is voor veeleisende restaurants, bars, alsook voor hoogwaardige koffie op kantoor en premium- vending.

Schaerer Coffee Prime

De Schaerer Coffee Prime is ideaal voor de zelfbediening in kantoren, ziekenhuizen, tankstations of op universiteiten. Talrijke configuratie-opties bieden de mogelijkheid om de Coffee Prime exact aan de eisen aan te passen.

 

 

WMF 5000s

Uitstekende koffie, geschikt voor elke situatie.
Het elegante profiel van de WMF 5000 S+ is een prachtig staaltje techniek en design.
Deze koffiemachine overtuigt met zijn verbazingwekkende reeks hoogwaardige kenmerken, aanpasbare opties en klantgerichte innovaties.

Capaciteit: tot 250 kopjes per dag.

WMF 1500s

WMF is uiteraard ruim vertegenwoordigd in ons assortiment.
Zowel nieuw als jong gebruikt hebben we een breed scala aan mogelijkheden.
Deze machine is geschikt voor bedrijven met een gemiddeld koffiegebruik in de meest uiteenlopende segmenten.

Capaciteit tot 180 kopjes per dag.

WMF 1100s

De WMF 1100 S - dé machine voor op kantoor.

Met zijn maximale capaciteit tot wel 80 koppen per dag levert de WMF 1100 S ondanks zijn compacte afmetingen betrouwbaar en met altijd dezelfde uitstekende kwaliteit een ruime verscheidenheid aan specialiteiten.

Aequator Mexico

Modern design en zwitserse kwaliteit en degelijkheid.

Capaciteit: 120-150 koppen per uur.

Aequator Sao Paulo

Modern design en zwitserse kwaliteit en degelijkheid.

Capaciteit: 120-150 koppen per uur.

Aequator Bolivia

Modern design en zwitserse kwaliteit en degelijkheid.

Capaciteit: 120-150 koppen per uur.

Azkoyen Vitro S1

De perfecte oplossing voor klein kantoor en snel service restaurants

Compacte koffiemachine, hoge kwaliteit koffie voor minder dan 60 kopjes per dag.

Azkoyen Vitro X1

Een compacte elegante koffiemachine voor medium grote omgeving
voor een hoge kwaliteit koffie ervaring.

Etna Dorado Espresso

Deze veelzijdige koffie machine serveert uw gasten een espresso, cappuccino of latte macchiato gemaakt van vers gemalen bonen, met één druk op de knop.