Storingsdienst koffiemachine regio Friesland

Welk onderhoudspakket kan De Friese Koffiespecialist jou aanmeten?

Fijn een gereviseerde koffiemachine, maar hoe kan je deze ‘nieuwe machine’ het beste onderhouden?
De Friese Koffiespecialist biedt je diverse onderhoudspakketten die perfect aansluiten voor jouw gereviseerde koffieautomaat.

Technische service gebruikte koffiemachine Friesland

3 Maanden voor iedereen

Bij het aanschaffen van een koffieautomaat krijg je standaard 3 maanden garantie.
Daarna is het vereist om een onderhoudscontract af te sluiten. Hieronder staan drie verschillende onderhoudspakketten.

Technische service gebruikte koffieautomaat Friesland

Preventief onderhoudscontract

Afhankelijk van het type koffiemachine worden er jaarlijks een vooraf vastgesteld aantal preventieve onderhoudsbeurten uitgevoerd.
Arbeidsloon wordt separaat berekend indien er storingen verholpen moeten worden.
Je ontvangt een korting over de eventueel te vervangen onderdelen. met uitzondering van het waterfilter. Deze dient voor een juiste werking van de automaat ieder jaar of 50.000 consumpties vervangen te worden. Bij niet regelmatig schoonmaken van het zetsysteem kan er overmatig slijtage optreden. Vervanging valt dan buiten het servicecontract.
Het bedrag dat je betaal voor een jaarcontract preventief onderhoud verschilt per koffieautomaat. Wil je weten wat dat voor jouw koffieapparaat betekent? Neem dan contact met ons.

Technische service koffieautomaat Friesland

All-in onderhoudspakket

Afhankelijk van het type koffiemachine worden er jaarlijks een vooraf vastgesteld aantal preventieve onderhoudsbeurten uitgevoerd. Daarnaast worden technische storingen verholpen zonder dat daar arbeidsloon en/of voorrijdkosten voor worden berekend.
Onderdelen die eventueel vervangen moeten worden, vergoeden we zolang er geen sprake is van molest. Met uitzondering van het waterfilter. Deze dient voor een juiste werking van de automaat ieder jaar of 50.000 consumpties vervangen te worden. Bij niet regelmatig schoonmaken van het zetsysteem kan er overmatig slijtage optreden. Vervanging valt dan buiten het servicecontract.
Het bedrag dat je betaalt voor een jaarcontract All-in onderhoud verschilt per koffieautomaat. Wil je weten wat dat voor jouw koffieapparaat betekent? Neem dan contact met ons.

Technische service gebruikte koffiemachine Friesland

Service op afroep

Er wordt service verleend op de koffiemachine, zowel preventief onderhoud als het verhelpen van storingen. Waarbij er op basis van nacalculatie gerekend wordt voor arbeidsloon exclusief voorrijdkosten.
De voorrijdkosten zijn gratis. Ook de gebruikte onderdelen worden geheel doorberekend zonder korting.